Zaterdag 20 februari is er de opendeurdag van de Sint-Martinus Middenschool uit Asse (SMMA).

Een greep uit ons aanbod: mogelijkheid tot inschrijven, onze richtingen in A-en B-stroom (nieuwe richting STE[a]M*), sport, lekkere wafeltjes, info (alles van aardrijkskunde tot zorgbeleid), gelijke onderwijskansen, kunst, leren leren, ambiance en véél enthousiasme.

En van ‘enthousiast’ en ‘spontaan’ gesproken: onze eigen leerlingen zullen u rondleiden.
Dat heet dan: SMMA-service.

Eerlijke informatie dus, uit de eerste hand.

 

* STEaM (science, technology, engineering, arts and mathematics)

Deze richting vertegenwoordigt wetenschappen, techniek, ontwerpen, creatieve vorming en wiskunde. Deze vier elementen worden projectmatig verwerkt.
Doorstroming naar – in het tweede jaar – Industriële Wetenschappen of Moderne Wetenschappen en naar – in de tweede en derde graad – Industriële Wetenschappen en Wetenschappen ligt voor de hand, maar een overgang naar een niet-STE(a)M-richting blijft mogelijk.