Veel woorden moeten we hieraan niet vuil maken: het is  — alweer —  kerstvakantie.

Wat onze beste wensen voor onze wereld betreft, dachten wij, zo voor de vuist weg, aan: wijze Amerikanen, Russen en Syriërs; verstandige elektriciteitsproducenten (zeg gerust: voorzichtige Fransen); een economie die wat begint te draaien (“Komaan, mensen, ge moest al bezig zijn!”); files die eindelijkeuh stoppen, en een gezond milieu (zon wanneer het zonnig moet zijn, regen waar het moet regenen, en graag toch ook eens sneeuw waar en wanneer het nog eens mag sneeuwen).

Wij wensen dat dit voor u meteen ook betekent: geen redenen tot ongerustheid, fijne mensen, lekker (en eventueel niet te veel) eten, een goeie gezondheid, en nog duizend-en-één andere redenen om uren en uren te (glim)lachen van puur plezier.

Ander gezegd: een zalige kerst, en een gelukkig nieuwjaar.

# zie het facebook-filmpje van A2
# zie ook het facebook-filmpje van Robin L (L1, 2013-2014)